Yhteistyövierailu Hollantiin

2.1.2018

Imatran Palloseuran valmennuspäällikkö Tero Nieminen vieraili yhdessä PEPO Lappeenrannan toiminnanjohtaja Mika Heinon, pelaajakehityksen johtaja Timo Paasolaisen ja akatemiavalmentaja Janne Muhlin kanssa Sittardissa.

Vierailu liittyi PEPO:n jo pidemmän aikaa tekemään yhteistyöhön Fortuna Sittardin ja Topsport Limburgin kanssa. Tapasimme matkalla muun muassa Fortunan omistajan ja presidentin herrasmies Isitan Gunin. Tapaaminen oli mielenkiintoinen ja toivottavasti yhteistyöstä Hollantiin voidaan lähiaikoina tiedottaa lisää.

Kansainväliset kontaktit ovat äärimmäisen tärkeitä, mikäli haluamme Suomessa pysyä mukana kansainvälisen jalkapallon kehityksessä. PEPO pyrkii kokoajan kehittämään jalkapallo toimintaansa ja viemään pelaajia eteenpäin, mahdollisesti aina kansainvälisille kentille asti. Tämä avaa myös yhteistyöseura IPS:lle uusia ovia ja kontakteja. Pyrimme IPS:ssa tarjoamaan pelaajille mahdollisuuden kehittyä omalle huipulleen.