JOUKKUEEN KALENTERI

Nimenhuuto on joukkueen pelaajien virallinen tiedotuskanava. Siellä pelaajat ilmoittautuvat tapahtumiin ja nimenhuudosta he löytävät myös joukkueenjohtajan ja valmentajan tiedotteita.

Harjoituksia on talvikaudella 2018-2019 kaksi kertaa viikossa ja harjoittelemme talvella sisähallissa. Lisäksi joukkueen pelaajilla on mahdollisuus osallistua seuran järjestämään taitokouluun kerran viikossa. Kesäkaudella harjoitellaan kolme kertaa viikossa ulkokentällä. Joukkueen käyttää pääsääntöisesti Karhumäen tekonurmen kenttää ja Vuoksenniskan nurmikenttää. Pelit ovat pääsääntöisesti viikonloppuisin. Joukkueen harjoitukset suunnitellaan etukäteen ja niitä vetää innostava ja mukaansa tempaava valmentaja.  

Turnaukset ja pelit

Joukkue osallistuu kesäkaudella 2019 jalkapallon piiri- ja  korttelipelisarjaan myöhemmin tehtävän valmennuksen päätöksen mukaan. Pelit pelataan Imatran ja lähikuntien alueella, riippuen ilmoittautuneista joukkueista.

Turnauksiin osallistutaan talvikaudella suunnilleen kerran kuukaudessa.

Pelit pelataan Kaikki Pelaa -sääntöjen mukaan ja niistä sarjapisteitä ei lasketa ja sarjataulukoita ei tehdä/julkaista. Alle 12-vuotiaiden juniorijalkapalloilijoiden peleissä ei rangaista, vaan kannustetaan. 

Reilussa pelissä, käytöstavoissa ja muiden huomioimisessa on se hyvä puoli, että kun ne yhtäällä oppii, niin ne myös toisaalla taitaa. Siksi futiksessa opitut säännöt ja arvot näkyvät muillakin kentillä kuin pelikentillä.