JOUKKUEMAKSUT

Kausimaksu 2020

Kausimaksu maksetaan suoraan joukkueen tilille, joka kuukauden 15. päivä, seuraavasti:

erä 1. 55 €/kk  maksetaan aloituskuukauden 15. päivä,
erät 2. - 4. 55 €/kk seuraavat 3 kuukautta, kyseisen kuukauden 15. päivä,
5. erä --> ja loput kuukausittaiset erät 15.10.2020 asti:  30 €/kk.

Tilinro: FI67 5094 0020 1020 30
Viite: toimitetaan jokaiselle pelaajalle sähköpostilla. Viite löytyy myös joukkueen nimenhuudosta, pelaajan tiedoista. Samalla pelaajaviitteellä maksetaan myös muut joukkueelle maksettavat pelaajakohtaiset maksut.

Lopettaminen

Lopettamisilmoitus on tehtävä kirjallisesti (sähköpostitse) joukkueenjohtajalle, ennen kuukauden viimeistä päivää, muutoin joutuu maksamaan seuraavan kuukauden erän. (Toivottavasti kaikki viihtyvät niin hyvin, ettei tämä ole tärkeä tieto.)

Pelipaita ja varusteet

Joukkueen kausimaksu sisältää pelipaidan ja harjoitukset, sekä mahdolliset turnausosallistumismaksut. Muut tarvittavat varusteet eivät sisälly kausimaksuun, vaan ne hankitaan tarpeen mukaan itse. Pelaajalla tulee olla käytössään henkilökohtainen jalkapallo, lämppäripaita ja verkkarit, jotka jojo hankkii ja veloittaa pelaajalta.

Turnaukset ja pelimatkat

Sarjaosallistumismaksut, turnausosallistumismaksut, pelaajalisenssi ja vakuutus sisältyvät kausimaksuun.  Turnauksista voi tulla lisämaksuja mm. turnauskyytien, ruokailun tai majoituksen osalta.