PELAAJATIEDOTE

Harjoitusajat Aviasportilla

Talvikaudella 2018-2019 harjoitellaan sisähallissa kaksi kertaa viikossa.

Harjoitusajat ja niiden muutokset, sekä peliaikataulut päivitetään nimenhuutoon, joten muistakaa käydä ilmoittautumassa. Koska hallissa on harjoitusvuorot jokaisella joukkueella, kentälle ei voi mennä etuajassa tai jäädä kentälle harkkojen jälkeen (paitsi, jos kenttä on selkeästi vapaana). Vanhemmat voivat seurata harjoituksia katsomosta, juoksurata on jätettävä vapaaksi siinä harjoitteleville.


Kykykouluharjoittelu

Joukkueen pelaajille on tarjolla vapaaehtoinen kykykoulu. Kykykouluharjoitukset järjestää seura kerran viikossa. Lisätietoa kykykoulusta: Kykykoulu talvella 2018-2019.


Harjoitusajat ulkokentällä

Jatkamme harjoituksia ulkokentällä huhti-toukokuun vaihteessa 2019. Kesäkauden harjoitusajat löytyvät lähempänä kevättä joukkueen nimenhuudosta.


Turnauksista

Turnausosallistumiset päättää joukkueen valmennus. Pääsääntöisesti osallistumme turnauksiin talvikaudella ja keskitymme kesäkaudella sarjapeleihin.  Sarjaosallistumismaksut, turnausosallistumismaksut, pelaajalisenssi ja vakuutus sisältyvät kausimaksuun.  Turnauksista voi tulla lisämaksuja mm. turnauskyytien, ruokailun tai majoituksen osalta.


Budjetti kaudelle 2019

Joukkueen budjetti on hyväksytty vanhempainpalaverissa kaudelle 2019. Tiedosto on nähtävillä joukkueenjäsenille nimenhuudossa.


Pelipassit ja vakuutukset

Pelaajille on hankittu pelipassit ja kaikille on otettu myös kilpailutoiminnan kattava vakuutus Palloliiton kautta. (Nämä sisältyvät kausimaksuun.) Lisätietoa vakuutuksesta ja myös ohjeet vahinkoilmoituksen tekoon löytyvät Palloliiton sivuilta: https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-seuroille/pelipaikka/pelipassit-ja-vakuutukset/lisatietoa-vakuutuksista


Joukkueen varainhankinta

Joukkueen varainhankinnasta huolehditaan kaikki vanhemmat porukalla. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki osallistuvat omien kykyjensä ja mielenkiintonsa mukaan varainhankintaan. Tuotemyyntiä joukkue ei toistaiseksi tee.


Kioskitoiminta

Kaikkiin kotipeleihin pyritään järjestämään ainakin jonkinlainen kioski, jonka pyörittämisestä huolehdimme me vanhemmat kioskivastaavan johdolla. Kioskitoimintaan osallistuminen on jokaisen velvollisuus. Kioskeista tehdään erillinen tapahtuma nimenhuutoon ja siellä ilmoittaudutaan, ilmoittautumisen viestikenttään voi laittaa ehdotuksia siitä, miten haluaa osallistua.


Sponsorit kaudelle 2019

Kummipelaaja sponsoreita voi hankkia kuka vain ja niin kauan kuin paitoja riittää. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa voi tukea joukkuetta omalle yritykselleen sopivaksi katsomallaan summalla ja ostaa mainoksen yhden pelaajan paitaan. Sponsoriasioista voi kysellä lisää joukkueenjohtajalta ja rahastonhoitajalta.


IPS Edustuksen pelit

Joukkueen pelaajat pääsevät ilmaiseksi katsomaan Edustuksen pelejä, kunhan päällä vain on IPS seura-asu tai pelipaita tms.


Intersport Imatra

Kaikki vanhempien tekemät Intersport-ostot kerryttävät joukkueen bonuskassaa, jota voidaan käyttää joukkueen varustehankintoihin. Kassalla pitää mainita joukkueen nimi IPS P10 (2009) (ja "taikasana" Vesa Kuusisto helpottaa oikean joukkueen löytymistä). Lisäksi mainitsemalla joukkueen nimen IPS P10 (2009) saa normaalihintaisista tuotteista alennuksen.