PUKEUTUMINEN JA VARUSTEET

Halliharjoitukset Aviasportilla

Nappikset, lenkkarit, säärisuojat, joukkueen harjoituspallo ja juomapullo.

Aviasport areenalla hallin lämpötila on noin +10 astetta, joten harjoitteluun hallissa soveltuu pitkä alusasu ja sen päälle verryttelyasu, päähän ohut pipo ja käteen käsineet.


Harjoitukset ulkokentällä

Nappikset, lenkkarit, säärisuojat, joukkueen harjoituspallo ja juomapullo. Aina ensisijaisesti säänmukainen varustus!

IPS:n virallinen peliasu

  • Punainen Puma-pelipaita, selässä valkoinen numero ja edessä valkoinen IPS-logo
  • Mustat Puma-sortsit
  • Mustat Puma-jalkapallosukat

Joukkueelle on tilattu punaiset pelipaidat, joissa on pakollisten painatusten lisäksi selässä pelaajan sukunimi ja edessä yksi tai kaksi sponsorilogoa. Vieraspelipaitana käytetään valkoista pelipaitaa, joita on hankittu joukkueen yhteiseen käyttöön.

Peliasua käytetään vain virallisissa peleissä, ei siis harjoituksissa. Pelaajien on hyvä tiedostaa, että joukkueen vaatteissa edustetaan joukkuetta ja käytös myös kentän ulkopuolella tulee olla edustavaa.

Virallinen pelipallo on kokoa 4. Harjoituspalloksi joukkue on hankkinut jokaiselle pelaajalle pallon, jota käytetään harjoituksissa. Suositellaan käytettäväksi joko turf-tyyppisiä nappiksia tai tekonurmelle tarkoitettuja nappiksia.

IPS käyttää väreinään punaista yläosaa ja mustaa alaosaa, ja seuran tuotteet ovat puma-merkkisiä.  Seura-asujen toimitussopimus IPS ry:llä on Imatran Intersportin kanssa.  Joukkueen kausimaksuun sisältyy harjoitusasu, joka tilataan yhteistilauksena. Harjoituksissa toivotaan käytettävän mahdollisuuksien mukaan ja sään salliessa seura-asuja ja punamustaa väritystä. Lisätietoja varustehankinnoista saat joukkueenjohtajalta.