PUKEUTUMINEN

Halliharjoitukset Ukonniemi Areenassa

Nappikset, säärisuojat, pallo ja juomapullo.

Ukonniemi Areenalla hallin lämpötila on noin +10 astetta, joten harjoitteluun hallissa soveltuu pitkä alusasu ja sen päälle verryttelyasu, päähän ohut pipo ja käteen käsineet.

Harjoitukset ulkokentällä

Nappikset, säärisuojat, pallo ja juomapullo.

Aina ensisijaisesti säänmukainen varustus!

IPS:n virallinen peliasu

• Punainen Puma-pelipaita, selässä valkoinen numero ja edessä valkoinen IPS-logo
  • Mustat Puma-sortsit
  • Mustat Puma-jalkapallosukat
  • Vieraspelipaitana käytetään valkoista pelipaitaa.

Peliasua käytetään virallisissa peleissä, ei siis harjoituksissa. Pelaajien on hyvä tiedostaa, että joukkueen vaatteissa edustetaan joukkuetta ja käytös myös kentän ulkopuolella tulee olla edustavaa.

Virallinen pelipallo on kokoa 4. Harjoituksissa pelaajalla pitäisi olla oma pallo. Pelaajan oman pallon hankinnassa kannattaa käyttää mielikuvitusta, mitään määrättyä pallomerkkiä ei ole. Mitä erilaisempi pallo, sen helpommin tulee harjoitusten jälkeen juuri oma pallo kotiin.

Seura-asut ja peliasut hankitaan Imatran Intersportista omatoimisesti ja ne painatetaan Imatran Logopainossa. Joukkueenjohtajalta saa lisätietoja ja apua seuran käyttämien harjoitusasujen valintaan.

IPS käyttää väreinään punaista yläosaa ja mustaa alaosaa, ja seuran tuotteet ovat puma-merkkisiä.