Liity mukaan UEFA Playmakers

Frozen-futikseen

Ilmoittaudu tästä!

Ilmoittautuessasi rekisteröidyt meidän seuramme käyttämään MyClub-jäsenpalveluun.

Imatran Palloseura on valittu yhdeksi UEFA Playmakers seuraksi, joka on 5–8-vuotiaille tytöille suunnattu UEFA:n ohjelma. Ohjelma toteutetaan seurojen toimesta 38 paikkakunnalla ja sen tavoitteena on tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua jalkapalloon harrastuksena. Playmakers-harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tuttujen Disney -tarinoiden maailmassa.

UEFA Playmakers -ohjelman kautta tytöille ympäri Suomen tarjoutuu hauska, turvallinen ja tarinallinen keino ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Ohjelma on osa eurooppalaista kokonaisuutta, sillä UEFA Playmakers -ohjelmaan pääsevät lähivuosina tutustumaan pienet tytöt joka puolella Eurooppaa. Ohjelma kohdistetaan 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Keväällä järjestimme ensimmäisen ja syksyllä järjestämme toisen Frozen-futiksen. Tapahtumia on 10 kertaa myös syksyllä. Toiminta alkaa 6.9.2021. Harjoitukset ovat ma ja ke klo 16.45-17.30. Paikkana Kenttämiehenkuja 5, 55420 Imatra.
Frozenin hinta 30€.

Lisätiedot: