Liity mukaan UEFA Playmakers-futikseen


Ilmoittautuessasi rekisteröidyt meidän seuramme käyttämään MyClub-jäsenpalveluun.

Imatran Palloseura on valittu yhdeksi UEFA Playmakers seuraksi, joka on 5–8-vuotiaille tytöille suunnattu UEFA:n ohjelma. Ohjelma toteutetaan seurojen toimesta 40 paikkakunnalla ja sen tavoitteena on tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua jalkapalloon harrastuksena. Playmakers-harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tuttujen Disney -tarinoiden maailmassa.

UEFA Playmakers -ohjelman kautta tytöille ympäri Suomen tarjoutuu hauska, turvallinen ja tarinallinen keino ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Ohjelma on osa eurooppalaista kokonaisuutta, sillä UEFA Playmakers -ohjelmaan pääsevät lähivuosina tutustumaan pienet tytöt joka puolella Eurooppaa. Ohjelma kohdistetaan 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Syksyllä järjestämme toisen UEFA Playmakers-futiksen. Tapahtumia on 10 kertaa. Toiminta alkaa 8.8.2022. Harjoitukset ovat ma ja ke klo 16.45-17.30. Paikkana Linnalan kenttä, Tietäjänkatu 6 55100 Imatra. Frozenin hinta on 30€/10 harjoitusta.

Lisätiedot:
Toni Rummukainen (lomalla 1.8.-21.8.2022)
Valmennuspäällikkö
toni.rummukainen(@)imatranpalloseura.fi
044-3551283