Talviturnaukset Ukonniemi Areenalla

Kaudella 2021-2022 seura ei järjestä talviturnauksia, mutta joukkueet voivat järjestää yksittäisiä turnauksia hallissa.

Lisätietoja antaa:
Toni Rummukainen
IPS valmennuspäällikkö
toni.rummukainen@imatranpalloseura.fi

Majoitus

Image

Imatran Kylpylä on yksi Suomen parhaista kylpylöistä perheiden loman viettoon. Meillä vietät rentouttavan kylpyläloman tai energisen aktiiviloman makusi mukaan ympäri vuoden. Voit majoittua hotelliin, loma-asuntoon tai vaikkapa omaan villaan. Saimaan upea luonto, korkeatasoiset palvelut, ravintolat, a la carte, kahvilat, kylpylähoidot sekä Ukonniemen aktiviteetit tarjoavat tekemistä lomalla kaiken ikäisille. Meillä kylpylä Taikametsän vapaa käyttö sisältyy aina majoituksesi hintaan. Tutustu, mitä kaikkea meillä voi lomalla tehdä ja varaa kylpyläloma.

Varaa majoitus täältä: https://www.imatrankylpyla.fi/

Saimaa Life (alkaen 22€/vrk)

Ruokailu

Image

Neste K Imatra (2,5km etäisyys Areenaan) tarjoaa turnausjoukkueille ryhmäruokailua lounaspöydästään viikonloppuisin seuraavin hinnoin;

aikuiset, 9,40€
lapset (alle 12v), 5,40€

Tilaukset näillä hinnoilla on tehtävä viimeistään päivää ennen ruokailua,

sähköpostitse: imatra.korvenkannantie@nestek.fi