TENAVAFUTIS

Kesän Tenavafutis starttaa 9.5!

IPS:n jalkapallokerho 2012-2014-syntyneille lapsille starttaa toukokuun alussa. 

Mitä?

Lapsen kehityksellä sopivaa liikuntaleikkejä, pelejä ja kisoja rennossa ilmapiirissä. Harjoituskerran kesto on 60min. Mukaan tulee ottaa liikuntaan sopiva varustus, juomapullo ja mielellään oma pallo. Palloja saa myös lainaksi harjoituskerralle.

Kenelle?

Kaikille 2012-2014-syntyneille lapsille.

Tavoitteet?

Tavoitteena on kehittää lapsen myönteistä minäkuvaa liikkujana tarjoamalla onnistumisia, sekä kasvattaa kipinää liikkumista kohtaan.

Hinta?

Kesän jakson hinta on 30€, sisältäen ohjauksen ja vakuutuksen. Lisämaksusta 10€ oma pallo. Toivomme, että jokaisella osallistujalla olisi oma pallo mukana harjoituksissa. Oma pallo antaa myös mahdollisuuden taitojen ja temppujen kehittämiseen omalla ajalla. Lasku lähetetään huoltajan sähköpostiin ennen ensimmäistä harjoituskertaa. Jos haluatte peruuttaa osallistumisen ensimmäisen kerran jälkeen, on teillä oikeus saada osallistumismaksunne palautettua.

Missä?

Tenavafutis alkaa Aviasport Areenalla (Ottelukatu 9). Siirrymme Karhumäen tekonurmelle jos ja kun kenttäremontti sen mahdollistaa.

Mitä kesän jakson jälkeen?

Kesäkuun loppu ja heinäkuun alku huilataan. 2012 syntyneille meillä on oma joukkue, joka harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu peleihin lähialueella. 2013 syntyneille järjestämme oman joukkueen elokuusta alkaen ja Perhefutis 2014 syntyneille ja sitä nuoremmille, eli 2015-2016 syntyneille jatkuu elokuussa.
Haluatteko tilata oman pallon? *
Oletteko kiinnostuneet toimimaan ohjaajana tai valmentajana? *