Boamah HJK:n organisaatioon ja Toiviainen PEPO:n

29.7.2019

Nuutti Toiviainen (vas.) ja Michael Boamah (oik.) ottavat urallaan askelia eteenpäin.

Imatran Palloseuran kasvatti Michael Boamah, 16, on siirtynyt Helsingin Jalkapalloklubin organisaatioon. Michael pelaa syksyn aikana klubin P17 SM-sarjajoukkueessa ja mahdollisesti miesten Kakkosessa Klubi 04:n riveissä.  Michael on myös esiintynyt ikäluokkansa maajoukkueessa. IPS toivottaa Michaelille onnea uusiin haasteisiin ja menestystä jalkapallouralle.

2002-syntynyt Nuutti Toiviainen siirtyy PEPO:n edustusjoukkueeseen, joka pelaa miesten Kakkosta. Topparin paikalla pelaava Toiviainen on harjoitellut talvesta asti PEPO:n mukana. Yhteistyöseurasopimus PEPO:n kanssa mahdollistaa Nuutin pelaamisen myös PEPO/IPS P17 joukkueessa, joka pelaa P17 Ykköstä, sekä IPS Edustuksen paidassa miesten Kolmosta. Nuutin ohella PEPO:n edustusjoukkueessa pelaavat IPS-kasvatit: Arttu Kotanen, Nikke Veikkanen ja Aleksi Ikonen.