Haemme kesätyöntekijöitä!

20.2.2019

Pidätkö liikunnasta ja jalkapallosta? Oletko kiinnostunut ohjaamisesta? Haluatko työkokemusta? Jos vastasit kaikkiin kolmeen kysymykseen kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Kesätyö sisältää lasten ohjaamista pienryhmissä seuran järjestämissä kerhoissa, leireillä ja myös valmentamista IPS:n nuorimmissa ikäluokissa. Palkkaamme kesäksi kolme kesätyöntekijää, kesätyöpaikkaa voivat hakea 1999-2004-syntyneet.  Aikaisempi ohjaajakokemus lasten kanssa katsotaan hyödyksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Odotamme sinulta halua oppia uutta ja motivaatiota työtä kohtaan. 

Tarjoamme sinulle työkokemusta, josta on hyödyksi monella eri alalla, kuten liikunta-, hoito- ja opetusalalla. Pääset kehittämään vuorovaikutuskykyjäsi, ohjaamisen taitoa sekä saat arvokasta kokemusta lasten kanssa työskentelystä.

Kesätyö sisältää 60 tuntia työtä ja työsuhde kestää 3.6-31.8 tai erikseen sovittuna muuna ajankohtana. Korvaus työstä on 450€.  Hae työtä 7.4. mennessä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen santeri.piirainen(at)imatranpalloseura.fi

Kesätyön mahdollistaa Imatran kaupungin nuorille tarjoama kesätyöseteli. Katso lisätiedot kesätyösetelin hakemisesta osoitteesta: https://www.imatra.fi/kes%C3%A4ty%C3%B6seteli

Hakemuksessa tulee tulla ilmi:

- Nimi
- Syntymäaika
- Yhteystiedot (puhelinnumero, kotiosoite, sähköposti)
- Aikaisempi työ- tai ohjaajakokemus
- Vapaa esittely (mitä haluat kertoa itsestäsi, miksi haluat tämän kesäduunin, miksi juuri sinut pitäisi valita)

Lisätietoja kesätyöstä antaa

IPS Junioripäällikkö
Santeri Piirainen
0407613723
santeri.piirainen(at)imatranpalloseura.fi