Kesän leirit lähestyvät - ilmoittautuminen käynnissä!

20.5.2019

IPS Kesäleiri!

Imatran Palloseuran oma perinteinen kesäleiri avaa kesän! Leirille päävastuussa toimivat seuran juniori- ja valmennuspäällikkö apunaan IPS:n kesätyöntekijät. Leirillä harjoitellaan rennossa ilmapiirissä mm. harhauttamista, maalintekoa, potkutekniikkaa ja motorisia perustaitoja. Leirin huipentaa viimeisenä päivänä pelattava leiriturnaus.

Leiripäivät alkavat klo 9.30 ja päättyvät klo 14.00. Lounas käydään syömässä ohjatusti klo 11.30-12.30.

Leirin hinta on 60€, joka sisältää lounaan leiripäivinä ja ohjauksen. Sisaralennus on 15€.

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Elite Football Camp!

Eliittitason jalkapalloleiri tytöille ja pojille Imatran Ukonniemen tekonurmella!

Imatran Ukonniemen tekonurmella järjestetään 22. -26.7.2019 junioreille huipputason tilaisuus päästä harjoittelemaan ainutlaatuisessa ohjauksessa! Leiri on tarkoitettu vuonna 2004-2012 syntyneille pojille ja tytöille. Harjoitteluleirin ohjelman on suunnitellut Uefan A-valmentajalisenssin omaava Tim Wareing Pohjois- Irlannista. Apuvalmentajina leirillä ovat Imatran Palloseuran kouluttautuneet valmentajat.

Lue lisää leiristä ja ilmoittaudu mukaan täältä