Seitsemän pelaajaa osa-alueleireille!

4.10.2019

Osa-alueleireillä katsastetaan pelaajia aluejoukkueisiin. Kaakon osa-alueleiristä valitaan pelaajia Idän (Keski-, Keski- ja Kaakkois-Suomen joukkueisiin). Pojissa osa-aluetoimintaa järjestetään 2004 ja 2005 syntyneille ja tytöissä 2004 syntyneille.

Poikien 2004 syntyneiden leirille saivat Imatran Palloseurasta kutsut Eelis Heimonen (PEPO/IPS P15) ja maalivahti Leevi Koskimäki (IPS P15 ja IPS P17 yj). Koskimäki debytoi kauden aikana myös kahdessa Miesten Kolmosen ottelussa PeKaa ja RiPaa vastaan. Yhteistyöseura PEPO:sta kutsun Myllykoskella pidettävään tapahtumaan saivat Toivo Suoranta, Valtteri Maijanen, Akseli Junnikkala, Juho Enbuska ja Perttu Pietikäinen. Leirin valmennuksesta vastaavat aluevalmentaja Kai Nyyssönen sekä talenttivalmentajat Joni Kallioinen (FC Reipas) ja Juha-Pekka Niskanen (KuPS).

Poikien 2005 syntyneiden leirille on valittu IPS:n pelaajista Daniel Urpalainen ja Arttu Tirronen. Muita valinnan saaneita PEPO/IPS joukkueesta ovat: Eelis Turkia, Eetu-Iivari Sikanen, Otto Murtoaro ja Patrik Pesonen.

Tyttöjen 2004 syntyneiden leirille on valittu yhteensä lähes 40 pelaajaa ikäluokista 2004-2006. IPS:n T15-joukkueesta kutsun saivat Siiri Mäkelä (2006), Hilla Repo (2006) ja Martha Hyrkäs (2005). Lisäksi kutsun sai kaksoisedustuksella Imatralla pelaava Emilia Laiho (SiU/2006). Kutsun sai myös PEPO:n naisjoukkueessa pelaava Ilona Repo, joka on IPS:n kasvatti.  Valmennuksesta tyttöjen osa-alueleirillä vastaa aluevalmentaja Mari Kokkonen.

Imatran Palloseura onnittelee kaikkia pelaajia valinnasta!