Pelaajia osa-alueleirille

16.8.2018

Myllykoskella järjestetään elokuun lopulla Kaakon osa-alueleirit lupaaville 2003-2004-syntyneille pojille, mukana on monta pelaajaa Etelä-Karjalasta.

Leireille on valittu pelaajia Kaakkois-Suomen alueelta, sekä Lahdesta. Leirit toimivat samalla UEFA A-valmentajakurssin yhtenä lähijaksona,. Nuorempien leirin pelaajatarkkailijana toimii Sami Ristilä ja vanhempien pelaajatarkkailijana toimii Kai Nyyssönen. Nyyssönen toimii myös Suomen U18-maajoukkueen valmentajana.

IPS:n ja PEPO:n yhteistyöjoukkueista 2003-syntyneiden leirille valittiin: Verneri Saukkonen (IPS), Tuomas Vanhanen (PEPO), Petrus Eskelinen (PEPO), Joonatan Sinkkonen (PEPO) ja Anton Kylkilahti (PEPO).

2004-syntyneiden leirille valinnan saivat: Eelis Heimonen (IPS), Jesse Peltonen (IPS), Juho Enbuska (PEPO), Toivo Suoranta (PEPO), Valtteri Maijanen (PEPO), Arttu Lahikainen (PEPO), Elmo Vesala (PEPO) ja Perttu Pietikäinen (PEPO).

IPS:n ja PEPO:n välinen yhteistyö mahdollistaa pelaajillemme kilpaillullisen harjoitteluympäristön, kohti pelaajan omaa huippua. Verneri Saukkonen siirtyi Simpeleen Urheilijoista yj-joukkueeseen viime vuonna, on hienoa, että voimme tarjota myös seutukunnan pohjoisen alueen pelaajille mahdollisuuden eteenpäin tältä alueelta.