Suosittu Perhefutis jatkuu taas 14.11!

29.10.2019

Perhefutiksen 2014-2016 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen jatkuu taas marraskuusta vuoden loppuun asti.

Perhefutiksessa lapselle tuttu aikuinen (esim. vanhempi, isovanhempi, kummi tai vanhempi sisarus) nauttivat liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa. Perhefutiksessa leikitään monipuolisesti erilaisia leikkejä, joissa opetellaan motorisia perustaitoja. Samalla aikuinen saa omalle tasolleen sopivaa aerobista liikuntaa ja isompien lihasryhmien harjoittelua.

"Kiitoksia paljon hyvin vedetyistä tunneista, lapseni on ollut todella innoissaan futiskerhosta ja vanhempana iloitsen nähdessäni lapsen nauttivan!"

"Valtavan suuri kiitos meidän 2-vuotiaan puolesta <3 Perhefutis on ollut niin äidin kuin pojankin viikon kohokohta ja on todella mukavaa ollut päästä liikkumaan yhdessä lapsen kanssa."

"Lapsemme sai perhefutiksesta paljon onnistumisen kokemuksia ja tämä sytytti kipinän liikuntaa kohtaan. Vielä kerran iso kiitos :)"

Milloin ja missä?

Ukonniemi Areenalla (ex-Aviasport Areena) torstaisin 14.11. klo 17.30-18.30 alkaen yhteensä 6 kertaa, viimeinen kerta pidetään 19.12. 

Hinta?

Hinta on 30€, joka sisältää lapsen ja aikuisen osallistumismaksun, lapselle vakuutuksen ja tuubihuivin lapselle. Jos perheestä osallistuu toinen tai kolmas lapsi, on hinta 20€ seuraavasta lapsesta.