Kerhot alkavat kesäkuussa!

 

Huippusuositut Tenava- ja Perhefutis alkavat kesäkuun alussa. Kerhot järjestetään torstaisin Ukonniemen tekonurmella. Ilmoittaudu heti mukaan!

Tenavafutis on lasten jalkapallokerho, jossa tavoitteena on kasvattaa lapsen positiivista minäkuvaa liikkujana ja innostusta liikkumisesta ja jalkapallosta. Tenavafutiksessa leikitään, kilpaillaan ja pelataan lapselle sopivassa ympäristössä. Tenavafutis on tarkoitettu 2013-15 syntyneille lapsille.

Perhefutis on lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus, jossa he pääsevät liikkumaan ja oppimaan yhdessä. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireestä yhdessä lapsensa kanssa liikkuen. Tavoitteena on mm. tukea lapsen motorista kehitystä ja tukea vanhemman ja lapsen välistä vuorovaikutusta.

Kerhot alkavat torstaina 4.6. Tenavafutis järjestetään klo 16:45-17:45 ja Perhefutis perään 18:00-19:00. Hinta on molemmissa kerhoissa 35€, joka sisältää lapsen ja aikuisen osallistumismaksun, lapselle vakuutuksen, jalkapallon ja t-paidan. Jos haluatte peruuttaaa osallistumisen ensimmäisen kerran jälkeen, on teillä oikeus saada osallistumismaksunne palautettua.

2015 syntyneiden lasten on mahdollista osallistua molempiin kerhoihin. Lapsi ja aikuinen voivat yhdessä päättää kumpaan kerhoon lapsi osallistuu. Molempia kerhoja voi käydä kokeilemassa.

Noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia kerhojen järjestämisessä. Jos kerhoihin ilmoittautuu yli 50 osallistujaa, niin hajautamme kerhoa Ukonniemen takanurmelle. Tiedotamme tarvittaessa erikseen, jos viranomaisten ohjeistuksiin tulee muutoksia, jotka vaikuttavat kerhojen järjestämiseen.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset
https://www.imatranpalloseura.fi/kerhot/tenavafutis/
https://www.imatranpalloseura.fi/kerhot/perhefutis/

Santeri Piirainen
IPS Junioripäällikkö
0407613723
santeri.piirainen@imatranpalloseura.fi