Perhefutis

ILMOITTAUDU TÄÄLTÄ!

Ilmoittautuminen ohjautuu seuran käyttämään MyClub jäsenpalveluun.

Mikä?

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa.

Milloin?

Ukonniemen tekonurmella (ex-Aviasport Areena) torstaisin 4.6. alkaen klo 18:00-19.00 alkaen yhteensä 7 kertaa, viimeinen kerta pidetään 16.7. Huom! Jos ryhmän koko ylittää 50 henkilön, niin hajautamme ryhmää Ukonniemen takanurmelle.

Hinta?

Hinta on 35€, joka sisältää lapsen ja aikuisen osallistumismaksun, lapselle vakuutuksen, jalkapallon ja t-paidan. Jos haluatte peruuttaa osallistumisen ensimmäisen kerran jälkeen, on teillä oikeus saada osallistumismaksunne palautettua.

Tavoitteet

• Auttaa lasta oppimaan ja oivaltamaan itse ja yhdessä vanhemman kanssa kokeilemalla ja tekemällä
  • Tukea lapsen ja vanhemman vuorovaikutusta
  • Tukea lapsen oman kehon hahmottamista; minä suhteessa muihin ja tilaan