IPS Edustus / Uutiset

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 päivää sitten

Tänään vietetään Valmentajan päivää!🔴

Valmentajan päivän ideana on tuoda urheiluvalmentajien arvokasta toimintaa esiin jakamalla kiitoksia sosiaalisessa mediassa ja järjestämällä pieniä yllätyksiä omille valmentajille.

Suomessa on arviolta 80 000 urheiluvalmentajaa ja Euroopassa noin yhdeksän miljoonaa. Valmentajilla on valtava vaikutus elämäämme ja yhteiskuntaamme. Valtaosa valmentajista toimii vieläpä ilman korvausta vapaaehtoispohjalta. Valmentajia voi toki kiittää vaikka jokaisena päivänä, mutta erityisen hyvä päivä kiitoksille on Valmentajan päivä 25.9.

IPS Edustus haluaakin kiittää tänään erityisesti omaa päävalmentajaa Pauli Hippeläistä tähän mennessä onnistuneesta työstä seuran eteen.

Kiitos myös junioripuolella aktiivisesti mukana olleille valmentajille!

Edustuksen ja juniorijoukkueiden yhteistyö otti ison askeleen tänä vuonna ja tulevaisuudessa yhteistyö varmasti kehittyy entisestään.

📷: Sofian Gezuri

Tänään vietetään Valmentajan päivää!🔴

Kiitos myös junioripuolella aktiivisesti mukana olleille valmentajille!

📷: Sofian Gezuri

4 päivää sitten