Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 viikkoa sitten

IPS Edustus

Muutaman viikon huilin jälkeen on hyvä palata takaisin harjoitusten pariin! 🔥 IPS aloitti eilen harjoitukset hyvällä hengellä ja porukalla. Valmistautuminen kauteen 2021 on täydessä vauhdissa ja muutamia ”uusia” kasvoja liittyi vahvuuteen 👀#imatranpalloseura ... Katso enemmänKatso vähemmän

2 kuukautta sitten

IPS Edustus

2020 oli varmasti kaikille joukkueille haastava koronan takia. Kausi kuitenkin saatiin päätökseen, vaikka viimeinen ottelu jouduttiinkin luovuttamaan SavUa vastaan Mikkelin-alueella vallitsevan koronatilanteen takia. Päätös oli joukkueen yhteinen ja seuraamukset piiriltä tulee laskun muodossa.

Kauteen voi olla tuloksellisesti tyytyväinen, sillä tavoitteena joukkueella oli päästä ylempään jatkosarjaan, joka toteutui. Jatkopeleissä osa ”vanhemmista” pelaajista palasi opiskelemaan toiselle paikkakunnalle, mikä avasi peliaikaa joukkueen junioripelaajille. Ylemmässä jatkosarjassa ei menestystä tullut, mutta nuoremmat pelaajat ovat kokemusta rikkaampana varmasti valmiina ensikauteen. Ensikaudella IPS:n keski-ikä on edelleen sarjan pienin, mistä voimme olla ylpeitä. IPS on aina panostanut suurella sydämellä junioripelaajiin, haluamme myös edustusjoukkueessa tehdä selväksi, että panostus ei lopu, kun pelaaja siirtyy miesten joukkueeseen.

Joukkue isolla J:llä. IPS ahkeroi 2019 vuoden marras-joulukuun talkoissa Holiday Clubilla ja kesken kauden puutalkoissa, sillä Imatralla sponsoreiden saaminen on todella hankalaa kahden menestyvän seuran varjossa, mikä on täysin ymmärrettävää. Haluammekin kiittää tällä kaudella mukana olevia sponsoreita, jotka panostavat edelleen paikalliseen seuraan. IPS pelaa korkeimmalla sarjatasolla jalkapalloa Imatralla, mikä on junioreille hyvä askel eteenpäin urheilu-uraa ajatellen.

Kymen Trukkipalvelu
Kymen Veturipalvelu
Intersport Imatra
Mitra
Teknosafe
Ilmastointien puhdistus ja nuohous H&T Kärhä
Imatran Logo-paino
Imatran Kylmäpalvelu
LVIS-Projektit
Natusen Leipomo
Bussipalvelut T.Elo
Sieppari Pub
Neste K Korvenkangas

Pelaajat maksoivat myös kausimaksuja kauden aikana, jotta kaikki kulut saataisiin katettua. Paljon puheenaihetta herätti talkoiden ja maksujen määrä, mutta selitettäessä asiaa kaikki ymmärsivät. Talkoisiin saatiin aina riittävä määrä pelaajia ja juniorit, jotka pelasivat ilmaiseksi joukkueessa tulivat talkoisiin auttamaan. Iso kiitos kaikille pelaajille sitoutumisesta ja ymmärryksestä.

IPS Witchille kiitos kioskin pitämisestä. Parempaa ei voisi toivoa. Pallopojille myös kiitos, että jaksatte tulla kentän laidalle. Yleisölle kiitos kausikorttien ostamisesta ja kioskin palvelujen käyttämisestä. Olette auttaneet joukkuetta valtavasti.

Iso kiitos myös joukkueen taustahenkilöille panostuksesta. Kausi kaudelta mennään eteenpäin ja toivottavasti tämän vuoden kokemuksien perusteella asiat helpottuu ensikaudella.

Pasi Könönen
Emilio Urpalainen
Sirpa Heinänen
Mauri Kanerva
Arto Pulkkinen
Lasse Vento

Iso kiitos myös joukkueen päävalmentajalle Stanislav Yurgelevichille, joka jaksoi aina ajella Rautjärveltä valmentamaan joukkuetta ja panosti aina sataprosenttisesti harjoittelun laatuun.

Ensikaudella pääsemme pelaamaan luultavasti enemmän paikallispelejä, mitä koskaan aikaisemmin. Toivottavasti koronatilanne hieman laantuu ja pääsemme aloittamaan kauden normaalisti. ISO KIITOS KAIKILLE TÄSTÄ KAUDESTA.
... Katso enemmänKatso vähemmän

Arto Pulkkinen
Lasse Vento

Kommentoi Facebookissa

25 vuotta!, ⚽️ eikä suotta! Imatran Työväenpalloilijat Ry 👍 Kohti entistäkin hienompia kausia!

2 kuukautta sitten

Klo.15.00 Lappeenranta, Amiksen kenttä🔥 ... Katso enemmänKatso vähemmän