Ota yhteyttä

Jos lapsesi on 2014 tai 2015 syntynyt, voit kysellä mahdollisuutta liittyä 2014 - syntyneiden joukkueeseen.


tENAVAFUTIS

 

Mitä?

Lapsen kehityksellä sopivaa liikuntaleikkejä, pelejä ja kisoja rennossa ilmapiirissä. Mukaan tulee ottaa liikuntaan sopiva varustus ja juomapullo. Oman pallon ja IPS T-paidan saa ensimmäisellä kerralla mukaansa.

Kenelle?

Kaikille 2014-2016 syntyneille lapsille. Huom, jos ryhmän koko ylittää 50:n hengen, niin hajautamme ryhmää Ukonniemen takanurmelle. Tiedotamme ilmoittautuneille etukäteen, jos näin tapahtuu.

Tavoitteet?

Tavoitteena on kehittää lapsen myönteistä minäkuvaa liikkujana tarjoamalla onnistumisia, sekä kasvattaa kipinää liikkumista ja jalkapalloa kohtaan.

Hinta?

Kesän jakson hinta on 35€, sisältäen ohjauksen, vakuutuksen, oman pallon ja IPS:n T-paidan. Lasku lähetetään huoltajan sähköpostiin ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluatte peruuttaa osallistumisen ensimmäisen kerran jälkeen, on teillä oikeus saada osallistumismaksunne palautettua.

Missä?

Tenavafutis järjestetään Ukonniemen tekonurmella (Kenttämiehenkuja, 55420, Imatra). 

Mitä kesän jakson jälkeen?

Kesän jakson jälkeen perustamme elokuussa 2015 syntyneiden joukkueen. 2014 syntyneiden joukkue on jo olemassa, ja joukkueeseen voi liittyä myös kesken Tenavafutiksen, jolloin pääsee syksyn aikana osallistumaan korttelisarjapeleihin.

Lisätiedot

Toni Rummukainen
Valmennuspäällikkö
044-3551283
toni.rummukainen@imatranpalloseura.fi

Image