Ilmoittaudu tästä

Ilmoittautuessasi rekisteröidyt meidän seuramme käyttämään MyClub-jäsenpalveluun.

tENAVAFUTIS

Mitä?

Lapsen kehityksellä sopivaa liikuntaleikkejä, pelejä ja kisoja rennossa ilmapiirissä. Mukaan tulee ottaa liikuntaan sopiva varustus ja juomapullo. Oman pallon ja IPS T-paidan saa ensimmäisellä kerralla mukaansa.

Kenelle?

Kaikille 2014-2016 syntyneille lapsille. Huom, jos ryhmän koko ylittää 50:n hengen, niin hajautamme ryhmää Ukonniemen takanurmelle. Tiedotamme ilmoittautuneille etukäteen, jos näin tapahtuu.

Tavoitteet?

Tavoitteena on kehittää lapsen myönteistä minäkuvaa liikkujana tarjoamalla onnistumisia, sekä kasvattaa kipinää liikkumista ja jalkapalloa kohtaan.

Hinta?

Kesän jakson hinta on 35€, sisältäen ohjauksen, vakuutuksen, oman pallon ja IPS:n T-paidan. Lasku lähetetään huoltajan sähköpostiin ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluatte peruuttaa osallistumisen ensimmäisen kerran jälkeen, on teillä oikeus saada osallistumismaksunne palautettua. Hinta sisältää 8 tapahtumaa.

Missä?

Tenavafutis järjestetään Ukonniemen tekonurmella (Kenttämiehenkuja, 55420, Imatra).  Tapahtumat ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16.45-17.30. Tapahtumat alkavat 7.6.2021 ja viimeinen tapahtuma on 30.6.2021.

Mitä kesän jakson jälkeen?

Kesän jakson jälkeen perustamme elokuussa 2015 syntyneiden joukkueen. 2014 syntyneiden joukkue on jo olemassa, ja joukkueeseen voi liittyä myös kesken Tenavafutiksen, jolloin pääsee syksyn aikana osallistumaan korttelisarjapeleihin.

Toni Rummukainen
Valmennuspäällikkö