ILMOITTAUDU TÄÄLTÄ!

Ilmoittautuminen ohjautuu seuran käyttämään MyClub jäsenpalveluun.

tENAVAFUTIS

Mitä?

Lapsen kehityksellä sopivaa liikuntaleikkejä, pelejä ja kisoja rennossa ilmapiirissä. Mukaan tulee ottaa liikuntaan sopiva varustus ja juomapullo. Oman pallon ja IPS T-paidan saa ensimmäisellä kerralla mukaansa.

Kenelle?

Kaikille 2013-2015 syntyneille lapsille. Huom, jos ryhmän koko ylittää 50:n hengen, niin hajautamme ryhmää Ukonniemen takanurmelle. Tiedotamme ilmoittautuneille etukäteen, jos näin tapahtuu.

Tavoitteet?

Tavoitteena on kehittää lapsen myönteistä minäkuvaa liikkujana tarjoamalla onnistumisia, sekä kasvattaa kipinää liikkumista ja jalkapalloa kohtaan.

Hinta?

Kesän jakson hinta on 35€, sisältäen ohjauksen, vakuutuksen, oman pallon ja IPS:n T-paidan. Lasku lähetetään huoltajan sähköpostiin ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluatte peruuttaa osallistumisen ensimmäisen kerran jälkeen, on teillä oikeus saada osallistumismaksunne palautettua.

Missä?

Tenavafutis järjestetään Ukonniemen tekonurmella (Kenttämiehenkuja, 55420, Imatra).

Mitä kesän jakson jälkeen?

Kesän jakson jälkeen perustamme elokuussa 2014 syntyneiden joukkueen. 2013 syntyneiden joukkue on jo olemassa, ja joukkueeseen voi liittyä myös kesken Tenavafutiksen, jolloin pääsee syksyn aikana osallistumaan korttelisarjapeleihin.

Santeri Piirainen
Junioripäällikkö