Kesän Tenavafutis starttaa 9.5!
IPS:n jalkapallokerho 2012-2014-syntyneille lapsille starttaa toukokuun alussa.

Mitä?

Lapsen kehityksellä sopivaa liikuntaleikkejä, pelejä ja kisoja rennossa ilmapiirissä. Harjoituskerran kesto on 60min. Mukaan tulee ottaa liikuntaan sopiva varustus, juomapullo ja mielellään oma pallo. Palloja saa myös lainaksi harjoituskerralle.

Kenelle?

Kaikille 2013-2015 syntyneille lapsille.

Tavoitteet?

Tavoitteena on kehittää lapsen myönteistä minäkuvaa liikkujana tarjoamalla onnistumisia, sekä kasvattaa kipinää liikkumista kohtaan.

Hinta?

Kesän jakson hinta on 40€, sisältäen ohjauksen, vakuutuksen, oman pallon ja IPS:n yllätystuotteen. Lasku lähetetään huoltajan sähköpostiin ennen ensimmäistä harjoituskertaa. Jos haluatte peruuttaa osallistumisen ensimmäisen kerran jälkeen, on teillä oikeus saada osallistumismaksunne palautettua.

Missä?

Tenavafutis alkaa Ukonniemi Areenalla (Ottelukatu 9). Siirrymme Karhumäen tekonurmelle jos ja kun kenttäremontti sen mahdollistaa.

Mitä kesän jakson jälkeen?

Kesäkuun loppu ja heinäkuun alku huilataan. 2013 syntyneille meillä on oma joukkue, joka harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu peleihin lähialueella. 2014 syntyneille järjestämme oman joukkueen elokuusta alkaen ja Perhefutis 2015-17 syntyneille jatkuu elokuussa.

Image