Pelipassien ja vakuutusten uusiminen

Jokaisen pelaajan huoltaja vastaa lapsensa vakuutuksesta ja pelipassin uusimisesta ja hankkimisesta. Pelaajia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Vakuutukseksi kelpaa oma vakuutus, jos se kattaa jalkapallon harjoittelu- ja kilpailutoiminnan, jos et ole varma kattaako vakuutuksenne ed. mainittuja toimintoja, ota yhteyttä vakuutustoimistoonne.

Pelipassien ja palloliiton tarjoamien vakuutusten hinnasto
https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-seuroille/pelipaikka/pelipassit-ja-vakuutukset

KORTTELI-/HARRASTEPASSIN VOI HANKKIA AINOASTAAN SEURA, SEURAKÄYTTÄJÄTUNNUKSILLAAN. Kortteli-/harrastepassi on tarkoitettu niille pelaajille, jotka pelaavat 5v5 sarjoja. Huom. siirryttäessä 5v5 --> 8v8, on pelaajan taso vaihdettava Pelipaikassa harrastetasolta amatööritasoksi. Kaudella 2020 tämä koskee 2010 syntyneitä pelaajia.

Kattavammat ohjeet löydät Palloliiton sivuilta osoitteesta: https://tuki.palloliitto.fi/fi/support/solutions/folders/35000215521

Pelipassin uudistamiseen tarvitset

  • PalloID-tunnus (PalloID:n löydät mm. pelipassilaisille lähetetyistä sähköisistä kuukausikirjeistä tai ottamalla yhteyttä Pelipaikan tukeen puhelin: +358 9 31585000
    Sähköposti: tuki@palloliitto.fi)
  • Pelaajan etu- ja sukunimen, syntymäajan
    Muista valita Jalkapallopelipassi -> tämä jokaiselle pelaajalle pakollinen valinta

PIKAOHJE:

1. Mene Pelipaikan sivuille https://fin.ma.services/

2. Aloita Pelipassin uusiminen valitsemalla a) tai b)
a) Mikäli olet jo luonut tunnukset Pelipaikka-jäsenrekisteriin, siirry suoraan kohtaan 3. Huom. jos salasanasi on unohtunut, voit tilata kirjautumissivulta uuden salasanan sähköpostiisi.
b) Mikäli et ole vielä kirjautunut Pelipaikkaan, sinun tulee luoda uudet tunnukset. Ohjevideo rekisteröitymiseen täältä.

3. Kirjaudu sisään Pelipaikkaan jo olemassa olevilla tai äsken luoduilla tunnuksillasi

4. Hyväksy käyttöehdot ja anna suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn.

5.  A) Liitä pelaajan tiedot käyttäjätunnuksesi alle, kun kirjaudut ensimmäisen kerran uusilla tunnuksilla sisään Pelipaikkaan, tulee sinun ensiksi liittää omat (tai alaikäisen lapsesi) tiedot käyttäjätunnustesi alle. Tämä tehdään kohdasta "Liitä henkilö käyttäjätiliin", joka näkyy heti ensimmäisellä sivulla kirjautumisesi jälkeen. Tiedot lisätään PalloID:n ja syntymäajan (syötä muodossa vvkkpp) avulla. Kun PalloID ja syntymäaika on syötetty, painamalla "Liitä henkilötiedot" pelaaja lisätään tunnustesi alle. PalloID:n löydät esim. Palloliiton kuukausikirjeestä tai ottamalla yhteyttä Pelipaikan tukeen.

5. B) Jos pelaajaa ei ole aiemmin rekisteröity Pelipaikkaan, katso ohjeet täältä: https://tuki.palloliitto.fi/fi/support/solutions/articles/35000132923-uuden-pelaajan-toimihenkil%C3%B6n-rekister%C3%B6inti

6. Siirry Pelipassin uusimiseen, uudistaaksesi Pelipassin valitse pelaajatietojesi alta kohta "Uudista" ja seuraa kohta kohdalta ohjeita.

7. Saat Pelipassikortin jäsenrekisteriin syötettyyn sähköpostiosoitteeseen muutaman päivän kuluessa

Ongelmatapauksessa ota yhteyttä

Tukipalvelu
Puhelin: +358 9 31585000
Sähköposti: tuki@palloliitto.fi