Ilmoittaudu IPS Kesäleirille!

17.4.2018

IPS:n perinteinen kesäleiri 2005-2011-syntyneille järjestetään kesäkuun 5.-7. Karhumäen tekonurmella

Palloseuran järjestämä kesäleiri käynnistää kesäloman futiksen parissa. Kolmipäiväinen leiri sisältää ohjatun harjoittelun aamusta iltapäivään Karhumäen tekonurmella. Leiripäivät alkavat klo 10.00 ja päättyvät klo. 15.00.

Viikko sisältää pelaamista, kisailua ja leikkimistä rennossa ilmapiirissä. Leiriläiset jaetaan ensimmäisenä päivänä ikäryhmiin, joissa harjoittelu tapahtuu. Leirin ohjelmasta ja suunnittelusta vastaavat seuran juniori- ja valmennuspäällikkö.

Leirin hinta on 60€ ja sisaralennus on 20€ toisesta saman perheen lapsesta. Hinta sisältää ohjauksen ja lounaan leiripäivinä. Osallistujilla täytyy olla oma vakuutus tai Palloliiton hyväksymä tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu painamalla linkkiä: IPS Kesäleiri 2018

Huom! Leirin ajankohta on siirretty alkamaan tiistaina 5.6. ja loppumaan torstaina 7.6.

Lisätietoja kesäleiristä antaa

Santeri Piirainen